• Welkom bij Carbservice.nl, waar passie voor techniek en liefde voor voertuigen samenkomen. 

  Scroll naar beneden en klik op de foto voor een korte kennismaking.

  Historie:

  Cyriel Gaemers, oprichter van Carbservice.nl, kreeg de basis van ondernemerschap en handel van jongs af aan mee op de boekenmarkt, waar hij nauw samenwerkte met zijn vader. Na 12 jaar in verschillende salesfuncties bij gerenommeerde radiomerken en grote nationale tv-zenders, brengt hij nu zijn uitgebreide expertise in sales en marketing samen met zijn ondernemersvaardigheden.

   

  Ondanks zijn succesvolle carrière in de mediawereld, bleef zijn passie voor klassieke voertuigen onverminderd groot. Op zijn zestiende (in 2007) begon hij als hobbyist met het restaureren van brommers, motoren en auto's, waarbij hij al snel merkte dat de carburateur vaak het knelpunt vormde vanwege het regelmatige onderhoud dat het vereiste.

  Naarmate Cyriel's reputatie als hobby-revisiespecialist zich verspreidde, kreeg hij steeds meer verzoeken om carburateurs te reviseren. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van Carbservice.nl in oktober 2023. Wat begon als een persoonlijke hobby, groeide na 17 jaar uit tot een bloeiend bedrijf, waarbij zijn toewijding aan oude voertuigen en vakmanschap centraal staat.

   

  Bij Carbservice.nl biedt men carburateurservice voor motoren, auto's, boten en heftrucks, geworteld in liefde voor oude voertuigen en vakmanschap. Ontdek de passie en expertise van het team terwijl ze samen de toekomst van Carbservice.nl bouwen.

   

  2024:

  De visie gaat verder dan commercieel succes; er wordt gestreefd naar een veelzijdige omgeving waar horeca, flexplekken, vintage motorfietsverkoop en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samenkomen. Dit concept heeft als doel mensen te inspireren, samen te brengen en te ondersteunen bij hun passies en projecten, waardoor een levendige gemeenschap en broedplaats voor creativiteit en innovatie ontstaan.